11 Ağu 2010

Sonbahar trendinizi seçme zamanınız!


Eski kıyafetlerinizi karıştırmaktan sıkıldınız mı? O zaman dolabınızda biraz temizlik yapıp, yenilere bir yer açın. Sonbahar yaklaşıyor olabilir fakat bu dolabınızın da sonbahar havasında olması gerektiğini göstermiyor. Birbirinden şık yeni trendlerle dolabınızı yenileyebilir, yeni bir görünüş kazanabilirsiniz. 2010 Sonbahar - Kış defilelerinden seçilen en güzel 5 trend bunun için size yardımcı olacak. Bakalım en çok hangisi sizi heyecanlandıracak?



            Prada            Louis Vuitton         Isabel Marant           Louis Vuitton

1)50'lilere dönüş...
Kabarık alon etekler, bebe yakalar, cat eyes gözlükler, büyük çantalar ... Hepimiz bu aralar "Mad Men" sayesinde daha bir aşinayız 50'lilere. Klasik ama bir  o kadar şık görünen modeller yine bu sonbahar karşımızda olacak.

        Haider Ackermann - Ann Demeulemeester - Alexander Wang- Gareth Pugh.         

2)Vampir Avcısı
Vampirler son 10 yılda hayatımıza öyle bir girdiler ki hayran bile olduk onlara. Tabi buna en çok son zamanlar da çıkan "Twillight" da sebep oldu. Giyimimiz, saçımız, makyajımız bile onlar gibi oldu. Siyah uzun etekler yada ceketler, siyah skinny kotlar yada deri pantolonlar, koyu göz makyajlar ve kıpkırmızı rujlar. 

  Moschino          Chloè  Derek Lam        Salvatore          Ferragamo    

3)Vahşi Batı
Bir çok ünlü marka bu sene vahşi cowgirlleri düşünmüş ve birbirinden güzel kıyafetler tasarlamışlar. Genelde aklımıza ilk gelen çizme ve şapkalar ilk sırayı alırken, diz altı deri etekler yada fırfırlı etekler, işlemeli jeanler, gömlekler, yelekler... Cowgirl olmak kolay fakat en önemli kısmı birden çok ürünü beraber kullanmayıp country tarzını iyice gözler önüne sergilemek  yoksa diğer türlü tam tersi bir etki yaratabilir..

                 Balmain         Dolce & Gabbana            Balmain         Alexander McQueen   

4)Ortaçağ Zamanları 
Bir kraliçe aklınıza getirin; karmaşık desenli, altın yığınları içinde bir tuvalet. Vatkaları oldukça geniş... Tam tamına bunu anlatıyor işte ortaçağ zamanları trendi. Bol işlemeli, karmaşık desenli, vatkalı. Tam bir ortaçağ sofistikesi...

Kenzo                 Rodarte                   Kenzo                    Preen   

5)Çiçeksi ruhlar
Sonbahar da işi ne demeyin! Çiçekli elbiseler, bol danteller, kısacık kürkler ve sıcacık tonlar... İlkbahar ve yaz da tüm dünyada kendisini gösteren bu akım sonbahara da sıçradı ve böylece giymekten vazgeçemeyeceğimiz çiçekli elbiseler yeniden yerlerini aldı. Tabi bununda en önemli kuralı baştan aşağı çiçek bahçesi gibi giyinmemek. Elbise giyerseniz altına düz bir babet yada çizme, Etek yada bluzlar da ise tek yönlü bir çiçek seçimi olmalı.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails