2 Tem 2011

Kate Moss - Jamie Hince! Festival gibi bir düğün...

Model camiasının bu zamana kadar  gelmiş geçmiş en iyilerinden biri olan (hatta benim tek favorim olan) Kate Moss ve müzisyen Jamie Hince sonunda evlendiler. Tabi klasik sorunumuz olan gelinliği kimin tasarlayacağı da bir kaç gün önce belli oldu. Galliano tasarımı olan mükemmel gelinliği ben Kate Middleton'ın kinden daha çok beğendim. Tabi bunda Kate etkisi de yok değil! :) 

İşte festival havasında olan o düğünden kareler ve detaylar...


Klasik bir Rolls Royce ve içinde taze gelinimiz, babası ve kızı.. Tabi bir de bu güzel dakikalarını fotoğraflayan Mario Testino! 





  • Kate Moss'un John Galliano tasarımı olan gelinliği tam zevkine ve tarzına uygun olarak hazırlanmıştı. Üzerindeki altın payet işlemeleri, transparan detayları, duvağı ve elindeki minik buketi...Söz konusu Kate Moss olunca daha farklısı düşünülemezdi... 
  • Jamie Hince ise düğünden çok kutlama havasında olsada tipten kurtardığı için çok fazla laf edemiyor insan kendisine.. Tabi o da seçimini YSL'den yana kullanarak doğru bir tercih yapmıştı...

 ve gelinimizin detayları

Ve tabiki MUTLU SON!



*ps: damadımız  Jamie Hince'e Johnny Depp'den sonra Kate Moss'un yanına en yakışan erkek ünvanını armağan etmek istiyorum! :)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails