10 Eyl 2011

Suri Cruise - Kırmızı rujlu bebek

Suri Cruise'un giyim tarzının küçüçük bir kız için çok abartılı olduğu hakkında bir çok haber çıksa da bana sevimli geliyordu. Hatta bununla ilgili yazı bile yazmıştım. Taa ki bu giyime bir de makyaj eklenene kadar...
5 yaşında olan bu minik kızın böyle olmasında ki tek sorumlu dünyaca ünlü olan ailesinin tutumu aslında. Ne düşünüyorlar, hangi mantıkla böyle bir şey yapıyorlar hiç bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var bu fotoğrafları görüpte bunlara özenebilecek çok sayıda insanın olduğu. Önceki yazımda 10 yaşındaki halini düşünemiyorum demiştim ama artık kafamda yavaş yavaş kareler belirmeye başladı bile...





4 yorum:

Unknown dedi ki...

Annesinin makyaj malzemesini mi kullandı bilmiyorum ama çocuklar için tamamen zararsız makyaj malzemeleri var. Küçükken benimde vardı ve rujlarının renkleri çok koyuydu gerçekten. Sanırım çocukların hafif makyaj malzemesi ile idare edemeyeceklerini iyi biliyor üretenler :) Çocuk sonuçta kimbilir kendini nasıl yırttı sürücem diye. Kendi çocuğum yok ama 4 tane 2-4 yaş arasında değişen kuzenlerim var. Odama girdiklerinde kıyameti kopartıyorlar. O ojede , o makyajda yapılıyor öyle kolay kolay çıkartılmıyorda. Hele birde Suri'yi düşünmek lazım. Onun gibi peşinde sürekli kameraların gezdiği, süslü olmak zorunda olan hollywood ünlülerinin arasında büyümek kolay olmasa gerek. Psikolojisi bulunduğu ortama göre işler ve daha çok süslenme isteği edinir. O yüzden ben bunu abes bulmuyorum. 7/24 her anları çekiliyor tek sorun kırmızı rujsa varsın olsun. İşin sonu daha beterlerine dönmesin parti kızı olmasın yeter :)

Stardust Memories dedi ki...

Açıkçası hepimizin küçüklüğümüzde annemizin rujlarını, makyaj malzemelerini kullanmışlığımız topuklu ayakkabılarını giyip ev içinde gezmişliğimiz vardır ama bu bir "olağan durum" haline gelmemiştir. Oje için yine neyse de diyebiliyorum ama ruj bana göre fazla bu yaştaki bir çocuk için. Tamamen doğal ürünlerden olsun, istediği kadar kaliteli olsun o minnacık kızın böyle şeylere ne ihtiyacı ne de gerekliliği var. Tamamiyle "gereksiz" bir görünüm BENCE.
Ki böyle giderse parti kızı hallerini de çok geç olmadan görüceğimize inanıyorum :)

Unknown dedi ki...

Her büyüyen şımarık nlü çocuğu gibi eminim bu da parti kızı olur ama dediğim gibi onlar nereye kameralar oraya eğer Katie sırf kameraları düşünse bu kız annem hiç bişeye izin vermiyor I hate you triplerine girebilir o yüzden ben abartı bişi görmüyorum rahat bıraksın magazin ekibide suri'de normal çocuk gibi gezsin ;)

Grace Happy dedi ki...

sacma sapan seyler ya bakıpta acıyorum :(


Blogumdakı cekılıse beklıyorum cnaım...


renge resmen bittim :)


Blogumdakı cekılıse beklerım canım...


http://waysofgrace.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails