9 Oca 2012

Benim Mode'um Alışveriş Cini!




Yaklasik 1 aydır süren Absolut Mode  yarismasindan  bir çoğunuz haberdarsinizdir. 4 moda bloggerının birbirinden farklı modeları ve sizin kendinize en yakın bulduğunuz mode için yaptığınız yorum kıstastı bu yarışmada. Bende kendime en yakın  bulduğum bloga yani  Alışveriş Cini'ne yorum yapmıştım ve bu yorumum bana  Beymen Blender'dan 2.500 TL'lik bir  hediye çekini kazandırdı.
Perşembe günü aldım bu güzel haberi ve arkasından pazar günü görüşeceğimizi de eklediklerinde keyfime diyecek yoktu! (Tabi o 3 gün asla geçmek bilmedi :) )

Dün hem Alışveriş Cini ile tanışmak hem de kısa bir video çekimi ile birlikte kombinlerimizi yapmak, birbirinden güzel kıyafetler seçmek için Beymen Blender'daydım. Son derece eğlenceli, son derece güzel bir çekim oldu. Çok güldük, çok eğlendik, çok araştırdık, çok bulduk, çok yorulduk ama hepsi sonuna kadar değdi.
Bu arada Alışveriş Cini'ne burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Dün o kadar saat ayakta durmamıza rağmen hiç yorulmak bilmedi ( ya da yorulsa bile belli etmedi:) ), hiç assolist triplerine girip üfleyip püflemedi ve sonuna kadar o müthiş enerjisiyle hep daha güzel olsun diye uğraştı ve yüzünden gülücüğünü hiç eksik etmedi. Sanırım o enerjisi sayesinde herşey bu kadar güzel oldu.
Sözü daha fazla uzatmak istemiyorum ve işte bu güzel günden bir kaç fotoğraf diyorum :)


 



o gün neler yapmışız merak edenler için videomuz  aşağıda :)







2 yorum:

Adsız dedi ki...

Tekrar bir baktım da o seçtiğimiz ayakkabılar ve kaban ne kadarrr güzelmiş öyle!

Stardust Memories dedi ki...

haftasonu gidiyorum bikaç bir şey almaya ayakkabılar kaldıysa alıcam sanırıım :)

Related Posts with Thumbnails