10 Mar 2012

Serapla Moda ile birlikte kendi yüzüğümüzü kendimiz yaptık



Geçen hafta Serap sayesinde  Maden Çağdaş Mücevher Atölyesinde kendi yüzüklerimizi yaptık. İlk başta herşey çok kolay olacak zannederken, işin ayrıntılarını öğrendikçe aslında hiçte öyle olmayacağını anladık! Hele ki ben.. İlk olarak çizimle başladık işe, işte orda direk sonucu görebiliyordum! :) El işlerine zaten yatkın değilim bir de üstüne çizim eklenince durum daha da vahimleşti benim için.Öncelikle çizimime çubuk adamla başladım :) devamının nasıl geleceği hakkında pek bir fikrimde yoktu açıkçası... Neyse ki başta Serap olmak üzere diğer talihliler ve ev sahibi hocalarımız cesaretimi körüklediler.

Yahu insan yıldız çizmeyi unutur mu? Şu ilkokulda en sık yaptığımız olanı hani.. Onu bile unuttum! :) En sonunda parmağımdaki diğer yüzükten de biraz kopya çekerek başladım çizmeye sonuçta aşağıda gördüğünüz gibi vasatımsı oldu. Çizimlerden sonra asıl olaya gelince mesele işte orda şahaneler yarattım(!) Ne ararsanız vardı :) Telleri defalarca kopardım, yamuk yumuk kestim kısacası yıldız yıldızlıktan çıktı desem yeridir! :) Neyse ki yine hocalarımız yardıma koştu da sonuç bir şeye benzedi :o Tabi bunları yaparken asıp suratımı oturduğumu zannetmeyin ben o sırada zevkten dört köşeydim. Çokkkk eğlendim, çook mutlu oldum yeteneksizliğimi hiç mi hiç umursamadım. İtiraf ediyorum o kadar kötü başlamama rağmen sonuçta ortaya çıkan yüzükte beni pek bi memnun etti. Evet şimdi hiç çıkarmadan gururla taktığım bir yüzüğüm var! Etrafımdakiler nerden aldığımı sormuyorlar mı birde varın keyfimi siz düşünün :)

Bu muhteşem gün için öncelikle Serap'a sonra Maden Çağdaş Mücevher Atölyesinde olan Burcu ve Selen hocalarımıza çoook teşekkür ediyorum!

Dipnot: Siz siz olun mutlaka böyle bir keyif yaşayın derim ben :)




4 yorum:

modafobik dedi ki...

Olsun olsun, en iyisni yapmissiniz. Kendi yüzügünü kendi yapan kadin candir! :)

merrapunzel dedi ki...

çok güzel olmuşşşş..

Unknown dedi ki...

seninki harika olmuş bayıldım :) bende istiyordum

Stardust Memories dedi ki...

modafobik: ilk deneme için idare eder di mi? :)

merrapunzel: çook teşekkür ederim :) başta kötü başlasamda sonuç pek kötü olmadı gibi :)

Rookie Icon: hihi çook teşekkürler :) bence mutlaka sende dene çok eğlenceli

Related Posts with Thumbnails