24 Oca 2011

İlkbahar - Yaz Modasına Genel Bakış

Günlerdir başınızın etini yiyorum biliyorum ama bu sefer son. İlkbahar - Yaza dair herşeyi toparladım ve hanımlar sizlere sunuyorum. Neon renkler bu sene daha bir ortaya çıkıyor. Elbiselerde, pantolonlarda, gözlüklerde, ayakkabılarda, çantalarda ve hatta makyajlarda. Bu da demek oluyor ki ilkbahar ve yazımız daha cıvıl cıvıl geçicek. Esmer tenimiz ve o parlak renklerle hepimiz şeker gibi görüneceğiz :) Wide-Leg pantolonlara bayılıyorum ve çok uzun boylu olmasam da giymeyi çok seviyorum. Ne mutlu ki bu sene de rahatlıkla giyebileceğiz, altına da platformlu ayakkabılarımız hmm mis mis olucak :)
Mevsimsel kendimizi salma etkinliğimizde ilkbahara doğru diyetlere, rejimlere bırakarak kendini incecik(!) fiziğimizle elbiselerimize, pantalonlarımıza, akşamları incecik hırkalarımıza kombin olabilecek kemerlerimizi de bir güzel takacağız. 
En önemli konuya gelirsek, bu sene de platformlarımızla mankenlerden hiç bir eksiğimiz kalmayacak! :) 


Ha bu arada ilkbahar - yaz konusunu da bitirdiğime göre size benim için önemi çook büyük olan bir haber vereceğim. Blogum 1 yaşına basmış :) Her ne kadarı miladı 2008 olsa da, o zamanlar kendi kendime yazılar yazdığım, fotoğraflar koyduğum bir blog iken şimdi belki az ama öz olan bir takipçi kitlem var ve sizlere bu bir sene de bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana :) 
Çok teşekkür ediyorum hepinize...


4 yorum:

sinem dedi ki...

çok güzel postlar hazırlamışsın stardust, hepsini zevkle okuyorum, ellerine sağlık:)
çok da tatlı çıkmışsın bence daha çok fotoğraf koymalısın!

Stardust Memories dedi ki...

Çook teşekkür ederim tekrar tekrar, senin yorumların da bana zevk veriyor :)
Utanıyorum ben fotoğraf koymaya ya, arada sırada gaza geliyorum falan ancak öyle :) ama yine de biraz daha sıklaştırıcam sanırım bunu :)

Burcu Çalışkan dedi ki...

yeni keşfettiğim blogunla nice keyifli paylaşımlar diliyorum.

Stardust Memories dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum, HOŞgeldin :)

Related Posts with Thumbnails