21 Haz 2010

Yeniliğe adım atın!

Christian Louboutin'den Jimmy Choo'dan, Manolo Blahnik'ten sıkıldınız. Sizi heyecanlandıracak yeni ayakkabılar arıyorsunuz. O halde, yükselişte olan ayakkabı tasarımcılarını bir an önce keşfedin!






CAMILLA SKOVGAARD
Danimarka doğumlu olan tasarımcı, Londra'da ayakkabı ve sanat üzerine eğitim gördü. Henüz öğrenciyken Saks Fifth Avenue markası ilk koleksiyonunu satın aldı. Kariyerine 20 yaşında Dubai'de sahipleri Fransız olan bir firmada başladı. Yedi yıl sonra Londra'ya döndü. Skovgaard, ayakkabıları en kaliteli malzemelerle üretip, görüntüden çok ayak konforuna önem veriyor. Müşterileri arasında Halle Berry ve Rihanna gibi yıldızlar da var.




RAPHAEL YOUNG
Seul'de doğup Paris'te büyüdü. Bu mesleğe başlamasına vesile olan kişi, bir zamanlar 40 yıl boyunca Yves Saint Laurent için ayakkabı tasarımı yapan amcası Alexandre Narcy. Raphael Young 2009'da kendi adını taşıyan markasını kurmadan önce Prada, Gucci, ve Dior için çalıştı. En önemli malzemeleri metal ve metalik deri. Lady Gaga ve Rihanna müdavimleri arasında.
BEHNAZ KANANIAyakkabıda biraz gösteriş mi istiyorsunuz? O zaman Behnaz Kanani'nin tasarımlarına bayılacaksınız. Bruno Magli, Jimmy Choo, Pollini gibi isimlerle birlikte çalışan tasarımcı, lüks ve ultra feminen modelleriyle dikkati üzerine çekiyor...


MICHAEL LEWISGucci, Burberry, Jean Charles de Castebaljac ve Louis Vuitton'da staj yaptı. Şuan da Loewe ve Jaeger London markalarının danışmannı. Michael Lewis tasarımları fark edilmek isteyenler için...


Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails