11 Ara 2010

Cosmopolitan ve TOÇEV elele..


Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) olarak okumak isteyen ama ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklar için destek vermek amacıyla 'Ünlülerin Çantaları TOÇEV Çocukları İçin Satılıyor' isminde bir proje başlattı. GittiGidiyor.com'un da desteklediği projeyle ünlülerin ikinci el çanta ve cüzdanları açık artırmayla satılıp elde edilen gelir de TOÇEV çocuklarının eğitimine aktarılacak.
http://www.gittigidiyor.com/tocev adresinde 7 Aralık günü başlayan açık arttırma sistemi ile 10 gün boyunca en yüksek teklifi veren yardımsever vatandaşlar kampanya için çok büyük bir adım atmış olacaklar.   
 Bu kampanyada kimler çantalarını bağışlamış diye merak edenler için; Aslı Şen, Burcu Kara, Demet Kutluay, Dolunay Soysert, Ebru Güzel, Ebru Uygun, Erol Evgin, Etel Baler, Filiz Akın, Gülay Kamaz, Hakan Bilgin, Hülya Kalyoncu, Hülya Koçyiğit, Jess Molho, Murat Evgin, Neşe Sert, Sema Öztürk, Sinan Tuzcu, Siren Ertan, Tan Sağtürk ve Yalın.  



  

TOÇEV'in Gloria Jeans ile beraber düzenlediği bir diğer kampanya ise; Zor şartlarda, uzak coğrafyalarda maddi imkansızlıklar içinde eğitim görmeye çalışan çocuklar için belirli Gloria Jean’s CoffeesTOÇEV ve Gloria Jean’s Coffees’in başlattığı aktiviteyle ısınacak. Mağazalarda bulunan hediye ağaçlarının üzerindeki kartları satın alanlar bot-mont için 45 TL, 5 adet kitap için 10 TL ödeyerek yardımda bulunabilecek.   mağazalarında başlayan aktivite ile isteyen herkes çocuklarımızın en temel ihtiyaçlarına yardım edebilecek. Doğu bölgelerinde zor hava şartlarına rağmen eğitim görmeye çalışan çocuklar,
TOÇEV ve Gloria Jean’s Coffees’in başlattığı bu anlamlı aktiviteye destek olmak isteyenler; 15 Ocak 2011 tarihine kadar okuma istekli çocuklarımızı sevindirebilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails