6 Şub 2011

İstanbul Fashion Week 2011 - IFW 2011 / 1. Gün

Gizia, yine baş mankeni ve markanın yüzü olan Tuğçe Kazaz'la defilesine başladı. 2011 - 2012 Sonbahar Kış Modası için; kürkler, leopar desenler, altın zincir detayları ayrıca  haki gri, fildişi  ve beyaz renklerin ağır bastığı bir koleksiyon hazırlamış bizlere.

Karma 1 defilesinde; 
Zeynep Erdoğan - Miu Miu'msu desenleri bolca gördüğümüz bu koleksiyonda; Şifon elbiseler, saten elbiseler ve deri detayları süslüyor. Tarçın rengi, gri, ekru, siyah ve camel tonlar koleksiyonda gördüğümüz renkler. 
Niyazi Erdoğan - Esprili yaklaşımı sayesinde gerçekten Miras değil alın teri olduğunu gördük :) Niyazi Erdoğan'ın koleksiyonu bizi 70'li yılların dolmuş şöförlerine götürdü adeta :) Bıyıklar da bunun için en önemli araçtı tabi... 
Zeynep Tosun - Yüksek bel pantolonlar, deri ceketler ve diğer parçalar, sırt dekoltesi detaylı elbiseler ve kürkler ön plana çıkıyor. Alacalı elbiseler ve etekler de en güzel parçaları arasında. 

Defilenin en ilgi gören isimlerinden birir Atıl Kutoğlu idi. Kürkler, deri elbiseler, payetli elbiseler koleksiyonda en sık görülen parçalardı. Toprak tonları, mor ve siyah renkleride koleksiyona çok yakışmıştı.



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails