6 Şub 2011

İstanbul Fashion Week 2011 - IFW 2011 / 2. Gün


Aslı Güler; Bana göre IFW'nin en sevimli koleksiyonu kesinlikle buydu. Cin Ali karakterinden esinlenerek oluşturulan koleksiyonda; kahve ve sarı tonları ana renklerdi. Minicik süet şortlar, dirseklere kadar olan uzun eldivenler, tüvit elbiseler ve fırfır etekler kesinlikle çok güzel ve tatlıydı.
Jale Hürdoğan; Koleksiyonunda ana renkler gri, siyah, beyaz  ve turuncu tonları olan tasarımcı Payetli şortlar, etekler, Fırfır detaylı elbise ve etekler, kürkler ve yüksek bel pantolonlar kullanılan parçalar arasındaydı.


2. günün en önemli defilelerinden biri Simay Bülbül'ün kiydi. "Zemanın sesi" adlı koleksiyonunda, ana renkler siyah ve kahve tonlarıydı. Deri, dantel,süet, kürk detayları ve aksesuarlarıyla oldukça güzel bir defile ile karşımızdaydı. (Markenlerin parmaklara dikkaattt!)


Elbiselerde, taytlar, eteklerde çiçek detayına bayılan biri olarak Günseli Türkay'ın defilesine tam anlamıyla taptım! :) Taytları zaten efsane olan Günseli Türkay'ın bu saatten sonra efsanenin ötesi bişey olduğu kesin. Mankenlerin saçlarındaki çiçeklerde baharı yine yaşattı bizlere. Son olarak Deniz Berdan'ın katkıları bu defilede de gözümüze ayakkabılarda çarpıyor ve pekte güzel oluyooor :)


Mehtap Elaidi denilince çok fazla söze de gerek yok sanırım. Yine çok güzel bir koleksiyon çıkarmış ve yine çok güzel renkler kullanmış. Ana renk tercihi  siyah, beyaz, kırmızı ve kahve olan Elaidi, saten elbiseler, havuç pantolonlar, danteller ve uçuş uçuş etekler ile bir "Çoğul Yalnızlık" yaratmıştı.


Damat Tween defilesi denilince akla gelen iki şey vardı; Dita Von Teese ve Irina Shayk! :) gerisi teferruattı bir çok kişi için... Teferruat kısmına değinecek olursam eğer Korsajlar, fırfırlı etek ve elbiseler, tek omuz elbiseler bayanlarda göze çarpanlardı. Beyler de ise kadife ceketler ve papyonlar en şık olanlardı. 
Bayanların koleksiyonunda; pudra tonları, beyaz ve siyah ana renkler iken beylerde ise kadifenin en çok yakıştığı kırmızı, yeşil ve siyah renkler göze çarpanlardı. 


Colin's bu defilesinde üç farklı temayla karşımıza çıkıyordu. Rock&Roll, Campus Britannica ve Glamorous Girl.Örme ve triko üstler, ekose gömlekler Campus Brittanica da, Deri ceketler, yelekler Rock & Roll'da ve son olarak bayanlar için Kürklü yelekler ve aksesuarlar, minicik şortlar ve ışıltılar koleksiyonda yer alan diğer parçalardı. 

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails