30 Nis 2011

Bu yaz olmazsa olmaz 10 kozmetik ürünü!

Hala soğuk hava dalgalarıyla boğuşsakta hepimizin güzel havaların geleceğine inancı sonsuz! :) Yavaş yavaş tatil planlarımızı yapmaya başladık hatta onla kalmayıp rezervasyonlarımıza bile yaptırdık E tabi tek hazırlık yapan bizler değiliz mağazalarda bu hazırlığa çoktan başladı. Vitrinlerde yazlık modelleri görüyoruz ve içten içten bir ah çekiyoruz hepimiz.Yazlık alışverişlerimize de hafiften başladığımıza göre şimdide sıra bakımımızda!
Bu yaz olmazsa olmazlarım arasında yer alan bu 10 ürün hem çok uygun fiyatlı hem de gerçekten bakım ve güzellik adına şart olan ürünler.
Kısaca tanıtmak gerekirse kendilerini

İlk olarak 1 numaramızla başlayalım. MAC'de vazgeçemediğin ürünler ne diye sorsanız kesinlikle bu lip conditionerları söylerim. Yazın fresh görünümümüz için birebir bir ürün kendisi. Dudaklarda hafif pembemsi görüntüsüyle hem son derece doğal hem de mükemmel görüntü. Siz siz olun bu zamana kadar almadıysanız bu yaz mutlaka bir tane edinin kendisinden. 

2. sırada Sephora'nın yine yaz içinde bize sunduğu nimetlerden biri geliyor. Yazın işten güçten bıkmış bunalmış oturuyorsunuz diyelim sıcaktan makyaj fln hak getire hooop bir fıs anında bir ferahlık ve nemlilik yüzde. İşte o an bütün herşeyden vazgeçebiliyorsunuz iş güç unutuveriyorsunuz :)

3. sıradakine gelirsek eğer Bobbi Brown'un bronzlaştırıcı pudrası. Malum tatile gitmişiz hafif bronzlaşmışız ya da gidememişiz ama haftasonları bize yeter demişiz o hafif bronzlukta bile bu güzel pudrayla bronzluğunuza bronzluk katıp kendinizi bir Gisele hissedebilirsiniz! :) Her yaz olduğu gibi bu yazda makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak kendisi.

4. Ben yıllardır kışın Coco Mademoiselle yazın da Body Shop body spreylerini kullanan biri olarak yeni keşfim bu parfümü bu yaz kesinlikle çantamdan ayırmayacağım. Hem hafif kokusu hem de kalıcılığı sayesinde Chloe'nun Rosebud bu yaz olmazsa olmazlar arasında yerini aldı.

5.Jurlique'un(-ın,-in,-ün vs:) gündüz kremi yazın Güneşten kuruyan cildimiz için birebir. Özellikle benim tenimin hassaslığındanmıdır bilinmez yüzüm ve ellerim çok çabuk kuruyor o yüzden bu da hemen listeye ekleniyorrrr!

6.Lancome - Ombre Magnetique; Yazın gözlerim de ışıl ışıl parlasın diyorsanız işte bu far bütün söylediklerinizi duyarcasına hazırlanmış. Lancome'un Ombre Magnetique serisinde 3 farklı renkte size ayrı bir parlaklık katıyor. Disco Gold, Disco Silver ve Ultra Lavende! Ben tercihimi Disco Gold'dan yana kullanıyorum.

7.Avéne'in Sunscreen Spray'i teniniz Güneşin zararlı ışınlarından korunacak ve en büyük korkumuz olan kırışıklıklarıda haliyle önleyecek! 

8.Sadece cildimiz mi Güneşe maruz kalıyor? Tabiki de hayır. İşte Mario Badescu'nın lip waxı sayesinde güneşin (kışın da soğuğun) etkisine maruz kalmıyor yumuşacık, çatlamayan dudaklara sahip oluyoruz.

9.Maskaram olmadan asla diyenler işte denizde, havuzda her yerde kullanabileceğiniz takma kirpik havası verircesine uzun gösteren Lancome'un Hypnose Draması! Waterproof ürünler hepimiz için birer hazine değerinde olduğu için listenin baş köşesine yazılacaktır kendisi.

10. MAC'in son harikası Quite Cute! Buraya bütün ürünlerini koymak istesem yeridir. Öyle güzel renklerden oluşturulmuş bir koleksiyon ki taptım adeta. Siz napın edin bu koleksiyonun hepsine sahip olun! Olamam ki diyenler içinde en azından şu dünya şirini ojelere bari el atın! diyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails