1 Ara 2011

KIRMIZI daha fazla KIRMIZI!

 
Siz hiç kırmızının yakışmadığı bir bayan gördünüz mü? Şöyle bir düşünün sarışın, esmer, kumral veya kızıl.. Ne renk olursanız olun kırmızı bir elbise giydiğiniz an sizde o kervana giriyorsunuz...
"Çekiciler" kervanına... Kırmızının enerjisi işte onu giydiğimiz an çıkıyor karşımıza. Bir elbise olsun, bir bluz olsun hemen enerjimizi değiştiriveriyor. 

 
Peki ya kırmızı bir ruj? Belki de en biçimsiz dudağı bile güzel yapmaya yetiyor olabilir mi?
Aslında işin özü kırmızı renginin bize çağrıştırdığı şey. Yani Aşk.. Kırmızı aşkın rengi... Hepimizin içinde olanın yani. Bu yüzden kırmızı herhangi bir şey kullandığımızda bakışlarımız, yürüyüşümüz kısacası kimyamız değişiyor. Aşkla yürüyor, aşkla bakıyor, aşkla öpüyoruz!..

Buz gibi soğuk havalarda keyfimiz yerindeyse eğer hemen üstümüze bir kırmızı kazak geçiriyoruz yada iş yerindeyiz ve "işler" tıkırında hemen aynamızı alıp kırmızı rujumuzu bir güzel sürüyoruz dudaklarımıza.. Güzel bir yaz akşamında da olabiliriz aslında güneşten yanmış tenimiz bizden güzeli yok yani hemen napıyoruz kırmızı zamanı gelmiş ojelerimizi sürüyoruz.. 

Yılbaşına tam tamına 1 ay kaldı ve mağazalar "Kırmızı"larını çıkarmaya başladı bile. 2012'de aşkla, enerjiyle, heyecanla dolup taşmamız için en önemli şey hazır. Biz de "Nasıl başlarsa, öyle devam eder..." diye düşünüp bütün enerjimizle kırmızı olalım! Bu gidipte baştan aşağıya kırmızı giyinmek değil tabi ki:) Ama bizi mutlu edeceğini düşündüğümüz "Kırmızı"larımızı kendimize 2012 hediyesi olarak alabiliriz! Bir  küçük "Secret"ın hiç birimize zararı olmaz değil mi? :) 
Belki de 2012 gerçekten Kırmızının o enerjisini bize hissettirir ve bütün yılımız o enerjiyle geçer kim bilir?




4 yorum:

Unknown dedi ki...

ne güzel bir post olmuş :) kesinlikle katılıyorum,kırmızı herkese yakışıyor..

2012' hepimiz için kırmızı enerjisiyle,kıpır kıpır geçer umarım :)

www.margunundunyasi.blogspot.com

Stardust Memories dedi ki...

Hihi evet ever Enerjisini hissettirsin bize çook güzel geçsin! :) çok teşekkür ederiimm

PINKY FASHION dedi ki...

kırmızı ruju çok beğensem de kendime bir türlü yakıştıramam, ama elbiseye asla hayır diyemem:)
http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

Stardust Memories dedi ki...

o zaman bu yılbaşına kırmızı bir elbise şart! :)
ayrıca dediğim gibi kırmızın rujun yakışmadığı kişi olmaz eminim sana da yakışıyordur..

Related Posts with Thumbnails