4 Eki 2010

Yine yeni yeniden


Her üniversiteden mezun olanın başına gelen  şey benim başıma da geldi "BOŞLUK". Son 1 aydır evimden uzaktaydım, ailemin yanında. Tabi bu sayede blogumuda boşladım zaman zaman. Şimdi tekrar İstanbul'a dönen ben daha umutluyum herşey için. Öncelikle okulla ilişiğimi kesmem için son bir sınavım var ve o da çarşamba. O bittikten sonra da MEZUNum sonunda! 5 yıllık okul serüvenim yerini işe teslim edicek. Ha bu arada mezun demişken mezuniyet balomdaki kıyafetimi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Onun da küçük bir hikayesi var tabi..
Hani biz bayanların böyle Mezuniyet Hayalleri, Düğün Hayalleri filan vardır ya. Benim mezuniyet hayalimdeki elbise buydu. Tam tamına hemde. Arkadaşlar arasında olan sohbetlerde ben hep beyaz, sırt dekolteli bir elbiseyi tarif ederdim uzun uzun. Tabi mezuniyet gelip çatınca hiçte öyle hayallerde ki gibi gitmedi bir şeyler. Arıyorum tarıyorum bir türlü aklıma uygununu bulamıyorum. Taaaa ki o güne kadar tabi :) Uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştük ona da mezuniyetten filan bahsederken söz dönüp dolaşım saçlarıma geldi. O da bana gittiği bir kuaförü önerdi ve beraber bikaç gün sonra oraya gittik. Tabi evlerinin orda Olivium diye bir alışveriş merkezini öğrenene kadar herşey gayet normaldi. Arkadaşım söyleyince bir an evvel gitmek istedim ve kuaförden çıktığım gibi kendimi orda gezinirken buldum. Mağazalarda gezerken bir şey bulamayacağımı düşünürken İpekyolda beyaz bir elbise gördüm bedenine baktım 40 bedendi çalışan bayanla konuşmamız sonrasında başka bedeni olmadığını öğrendim ve yine de merakımdan denemek istedim. Şans eseri o sırada 38 bedenini buldu o da biraz büyüktü ama istediğim kıvama getirebilirdim. Sevinçten gözüm bir şey görmüyordu ama :) Daha sonra kasaya gelince asıl bomba orda patladı hayalimdeki elbiseyi öyle ucuz bir rakama almıştım ki kendi kendimi çimdikleme ihtiyacı duydum. Ve oradan ağzım bir karış açık şapşap şapşal gülümseyerek çıktım :) 


3 yorum:

Bakımlı Kadın dedi ki...

canım çok şanslısın yaa elbisen çok güzelmiş çok güzel olmuşsun :) bu yıl ben de üniversiteden mezun oluyorum ben de senin kadar şanslı olup istediğim gibi bi elbise bulabilcek miyim bakalım:))

Stardust Memories dedi ki...

Çok teşekkür ederimmm :) Emin ol sende o gecenin en güzeli olacaksın ve en güzel elbiseyi bulacaksın ve dediğim gibi mutlaka Olivium'u ziyaret et bu kapsamda. Üzerindeki etiketin %10'u gibi bir fiyata sahip oldum ben çünkü :)

Bakımlı Kadın dedi ki...

%10'u mu:) süpermiş yaaa oliviuma arada gidiyorum zaten mutlaka bakıcam o zaman:) çok saol:)

Related Posts with Thumbnails