19 Ara 2010

Vogue dergisinin yılın en şıkları listesi

Geçtiğimiz ay yayınlanan listeyi bir çoğumuz duymuşsunuzdur. Duymayanlar için listeye tekrar göz atacak olursak eğer;
1. Blake Lively

2. Marion Cotillard
 3. Michelle Obama

 4. Jessica Biel 

 5. Alexa Chung 

 6. Sarah Jessica Parker 

 7. Liya Kebede 

 8. Carey Mulligan 

 9. Shala Monroque 

 10. Lady Gaga
 Açıkçası benim listemde burdakilerden bir çoğu olmazdı. Mesela Jessica Biel çok güzel olabilir yada kırmızı halı da çok şık olduğu zamanlar olabilir ama yılın en şıkları arasında olabilecek isimlerden değil bana göre. Bir de sanırım benim listemde 1. Blake Lively olmazdı ona nazaran Alexa Chung'ı ilk sıralara yerleştirirdim 1.lik olmasa bile ilk 3ümde kesin olurdu. Sanırım benim listemde Kate Bosworth, Kate Moss belki Rachel Bilson, Whitney Port veya Olivia Palermo gibi isimler olurdu.
Peki sizin bu listede yerini haketmediğini düşündüğünüz yada 1.liğin daha çok yakışacağını düşündüğünüz bir isim yada isimler var mı? Ya da gerçekten doğru seçmişler tebrik ediyorum mu diyorsunuz?


ps: Carey Mulligan'ın üzerine olan Christopher Kane imzalı elbise daha önce yazmış olduğum Setareh Mohtarez'in tasarımlarına biraz benziyor ve bu yüzden blogumun adına uygunluğuyla best dress'i o oluyor :)


3 yorum:

Blush dedi ki...

Michelle Obama konumu gereği klasik giyinmek zorunda kalsada seçtiği parçalar çok güzel.

Blake fiziği sayesinde kurtarıyor bence... Çok iyi bir stili yok sadece çok yakıştırıyor.
:)

Stardust Memories dedi ki...

Aslında işin fizik kısmına gelirsek Miranda Kerr'in fiziğide bir o kadar güzel ve şık giyiniyor ama sanırım bu daha çok göz önünde olmayla alakalı. Gerek diziden, gerek katıldığı eventlerden dolayı bol bol Blake Lively'i görüyoruz ve o da bunu iyi kullanıyor.
Ayrıca Michelle Obamaya gelirsek :) Carla Bruni'de konumu gereği klasik giyiniyor ve en az o da Michelle Obama kadar zevkli seçimler yapıyor. Ama işte tekrar aynı noktaya geliniyor göz önünde olmak..

Indian Sarees dedi ki...

Awesome designer clothes.. love all of them..

Related Posts with Thumbnails