30 Ara 2010

Yeni yüzüklerim ve Enna Takı

Aksesuarlarla aram son 1 yıldır çok iyi :) Daha önceleri ağırlık olarak gördüğüm ve pek hoşlanmadığım yüzükler, küpeler vs'ler şimdi pek çekici pek alımlı geliyor bana. O kadar alımlı geliyor ki hatta, almaya başladığımda 4-5 taneden azı tatmin etmiyor beni :) işte bu anlamda size daha önce de bahsetmiş olduğum Enna Takı Tasarım devreye giriyor genelde. Yüzükleri öyle güzel ve öyle otantik ki her birine bayılıyorum. 
23 Aralık'ta başlayacak olan Harbiye Hediye Festivalinden daha önce bahsetmiştim. E tabi Enna Takı gelirse ben gitmem mi koşa koşa gittim tabikide :) Yine birbirinden güzel yüzükler ve kolyeler aldım. Melek Teyzenin kendi tasarımları yine döktürmüş tabi! (Ha bu arada yakında da Trendyol'da satışa çıkacak ürünleri tabi size hemen haber vereceğim!:) ) Aldıklarımı size göstermeyi borç bildim ve fotoğraf makinemin olmamasını mazeret olarak kabul etmeyip, telefondan çekerek her birini paylaşmayı istedim.





Malesef çok net olmasa da görülen bütün taşların gerçek taşlar olduğunu bildirmek istedim. Siz siz olun sakın Trendyol'da ki satışlarını kaçırmayın hem çok uygun fiyatlara aksesuar sahibi olun hem de kişiye özel takı tasarımlarının zevkini yaşayın. :) ( Ha bu arada Harbiye Festivali yarın da devam ediyor tabi )


Şuan parmağımdaki yeşil gözlü kurbağam da Enna Takı'dan :) Pek belli olmasa da :) 

2 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

yüzük delisi olarak hepsine bayıldım
ankarada böyle tkınlıkler yok sadece ataturk kultur merkezınde de ki fuar oluyo.
hepsi cok güzelmiş.

Stardust Memories dedi ki...

ah daha neler var bi görsen hepsini almak istiyor insan aslında :) haklısın bu yönden istanbul zengin biraz ama en azından artık bir çok markanın sitesi var ve öyle de temin edilebiliyor istenen şeyler.

Related Posts with Thumbnails